Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Testimoniale


Pentru perfecțiunea acelei zile, cand îți unești destinul cu cel al persoanei iubite, ne pregătim luni în șir, nu dormim nopți de-a randul. Și emoțiile se amplifică și feeria devine realitate și visul se transformă în viață! Ați crede că minunea durează o zi, la fel ca toate lucrurile bune? Ei bine, nu! Pentru asta lucreaza cineva și complotează pentru ca realitatea să fie asemenea unui basm- 3 zile și trei nopți. Pentru mine a început cu emoțiile echitatiei, lucru nemaifăcut pană atunci! Am continuat cu petrecerea de la restaurant, accesorii în ton cu tema nunții și masa festivă de nu-ți venea să te atingi de bucate! Toate astea păstrează vie amintirea evenimentului! Statisticile arată că 4 din 5 viitoare mirese se bucură cand încep petrecerea mai devreme, cu petrecerea burlăcițelor- surpriză. Așadar, let's go girls!
Îți mulțumesc ție și fetelor tale pentru ideile creative și că aduci emoții și bucurii cand stresul pune stăpanire pe miri pentru evenimentul ce urmează. Vă dorim succes și idei cat mai trăznite.

Laura Moscalu

Draga Patricia,
Ai adus culoare si veselie in petrecerea noastra! Eram cumva pe ultima suta de metri cu pregatirile si tu ne-ai salvat! Nu ma gandeam ca se pot face toate asa repede si bine! Ne-am sclipicit, ne-am amuzat, am dansat toata noaptea, iar palariile au fost atractia serii, deoarece au fost "furate" pe rand de toti cei din club! :)))
Multumim si mult succes in continuare, ca faci bine ceea ce faci!!!

Denisa Nicola
butonsuna pus in index.php din tema