Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Party 2Night

Sărbătoriți petrecerea burlacitelor ideală in Bucuresti sau Cluj precum nu ati mai auzit pana acum!

Cu ajutorul Bucharest 2Night, cei mai populari organizatori de tururi de petrecere din Romania, organizam cele mai memorabile petreceri de burlacite intr-o seara sau intr-un intreg weekend.

Cu un plan bine definit de la A la Z, in care tu nu trebuie decat sa spui ce iti doresti, noi vom alege cele mai potrivite locatii si surprize pentru grupul tau.

Va promitem o experienta fara batai de cap si stres organizatoric din partea voastra, in locatii de calitate, cu ghizi experimentati in viata de noapte si evenimente si fara riscuri de monotonie.

In functie de preferintele tale, puteti alege una din cele 3 optiuni:

Petrecerea burlacitelor privata intr-o seara

O seara planificata special cerintelor grupului, in timpul careia veti vizita 4 baruri/cluburi cu shot-uri incluse, un ghid de petreceri, surprize, accesorii, provocari si rezervari prioritare. Veti petrece intr-un stil inedit sub indrumarea unor specialisti in distractie si veti descoperi locatii excelente de clubbing.Petrecerea burlacitelor publica, intr-o seara

Aveti ocazia de a va inscrie cu grupul vostru la un tur de baruri public, cu multe alte persoane aleatorii din diferite tari, in special in zilele de vineri si sambata. Mergeti in 4 locatii pre-selectate cu mai multi ghizi de petrecere si aveti ocazia sa cunoasteti multe alte persoane distractive cu care veti forma o gasca.

Un weekend intreg de petrecere pentru burlacite

Cu un plan total customizabil, va vom pregati un weekend intreg de activitati, petreceri, rezervari si surprize in tara sau in afara ei. Un ghid va avea grija de toate detaliile de planificare si de desfasurarea evenimentului, cat timp voi va puteti doar distra si relaxa in totala siguranta. Serviciu personalizat, in functie de solicitarile voastre.

butonsuna pus in index.php din tema