Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

OUTDOOR ACTIVITIES

  • Echitatie

In mijlocul naturii, intr-o drumetie prin padure, echitatia este oaza perfecta de relaxare dinaintea nuntii. La inceputul calatoriei va vor fi explicate notiunile de baza si veti fi indrumate de catre persoane calificate. Apoi veti porni intr-o aventura palpitanta, dar in acelasi timp relaxanta, alaturi de cele mai bune prietene si bineinteles, de cele mai pure rase de cai!

  • La piscina

O petrecere la piscina este intotdeauna un prilej de distractie! Activitatile pe care le poti desfasura aici impreuna cu prietenele vor face din petrecerea burlacitelor un party memorabil.

  • Boat party

E soare, e vara, dar timpul nu iti permite sa ajungi la mare, nu este nimic, poti face un party memorabil de burlacite pe un vaporas in Herastrau sau pe o barca de viteza la Snagov.

  • Sailing party

E soare, e weekend si e timp de mare? Ti-ai dori sa experimentezi ceva inedit?  Un party pe velier pe Marea Neagra, alaturi de prietenele tale ce mai bune poate fi o activitate de zi nemaipomenita siiii cu multa adrenalina! Va asteptam sa va imbarcati gata pregatite de distractie, iar noi ne ocupam de inchirierea barcii, va asiguram un skipper care sa va plimbe in cele mai bune conditii, in timp ce voi va distrati si admirati peisajele magnifice!  •  Sedinta foto cu prietenele

Cu siguranta fiecare dintre noi am visat la un moment dat la imaginea unui model de succes sau ne-am dorit sa fim tratate cel putin pentru o zi ca un superstar! Bucurati-va de luminile aparatului de fotografiat impreuna cu prietenele dragi si pasiti intr-o lume plina de stralucire, rafinament si eleganta! 

butonsuna pus in index.php din tema