Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Conditii de livrare

Produsele noastre sunt livrate direct la domiciliul clientului, oriunde in Romania. Pentru confirmarea comenzii, va vom contacta telefonic inainte de livrare. Taxa de transport va fi calculata in functie de greutatea / marimea coletului. Livrarea se efectueaza prin firme de transport sau prin mijloace proprii. Produsele se vor livra in ambalajul special petrecerea-burlacitelor. Daca observati nereguli in privinta aspectului coletului primit la livrare va rugam sa ne contactati imediat.

Tarife de livrare

Pentru a face o comanda pe site-ul nostru www.petrecerea-burlacitelor.ro nu este nevoie sa va inregistrati inainte. Costul de livrare in Romania se regaseste in sectiunea "Tarife transport. La comenzile pana in 300 lei, transportul este asigurat de client, la o valoare mai mare de 300 lei de catre noi. Produsele noastre de pe site au preturi afisate in lei ( fara taxa de livrare).

Termenul de livrare

Pe descrierea fiecarui produs de pe www.petrecerea-burlacitelor.ro este mentionat termenul aproximativ de livrare. Termenul de livrare poate diferi de la un produs la altul, de acesta este mentionat pe pagina fiecarui produs. Acesta difera in functie de fiecare produs si de durata realizarii produselor. Termenul de livrare incepe de la data confirmarii comenzii.

Politica de preturi

Preturile sunt stabilite in momentul in care produsele sunt afisate pe site si se pot schimba in cazul cand se aplica politica de reduceri. Toate preturile sunt exprimate in lei. Ne rezervam dreptul de a modifica preturile in timp.

Conditii de returnare

Satisfactia dumneavoastraeste prioritatea noastra. Cu www.petrecerea-burlacitelor.ro, sunteti tot timpul 100% satisfacut. Daca nu, va veti primi banii inapoi. Aveti dreptul de a renunta fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului, conform Ordonantei de Urgenta 34/2014.

Termenii de returnare

Trebuie sa ne anuntati prin e-mail la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. in primele 14 zile de la primirea comenzii ce produse doriti sa returnati. Produsele pot fi returnate numai daca se afla in starea lor originala, nu prezinta deteriorari datorate unei utilizari, daca sunt insotite de ambalajul original, precum si de documentele primite in cutie.

INFORMATII IMPORTANTE

Toate produsele sunt controlate pentru calitate si verificate pentru orice probleme sau defecte inainte sa fie trimise catre client. Desi incercam sa oferim o imagine cat mai fidela in ceea ce priveste culorile produselor, existenta unei game foarte variate de monitoare face posibil ca unele culori sa fie usor modificate fata de cele originale. De aceea garantarea faptului ca ceea ce afiseaza monitorul respecta 100% culoarea produsului in realitate nu poate fi facuta de petrecerea-burlacitelor.ro. Daca se intampla sa primiti un produs care nu este in conditii perfecte va rugam sa ne contactati imediat!

 

butonsuna pus in index.php din tema