Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

ADRESA DE FACTURARE SI LIVRARE
Romania
Adauga/Editeaza adresa de facturare
Adresa de Livrare
Utilizati pentru livrare aceeasi adresa de la facturare
Adaugare/Editare adresa de livrare
Nume SKU Pret Cantitate Taxa Reducere Total
 
Subtotal
   

Selecteaza livrare

Livrare Curier

sau schimba modalitea de livrare

13,00 lei
 
Total:
0,00 lei
13,00 lei
Observatii
Termeni si Conditii

Termeni de serviciu

Introducere

Bine aţi venit pe www.petrecerea-burlacitelor.ro, vă rugăm să citiţi cu atenţie termenii şi condiţiile înainte de a utiliza sau obţine orice servicii, informaţii sau materiale prin intermediul acestui site.

Informatii generale

Ne rezervăm dreptul de a modifica sau a actualiza unilateral Termenii şi Condiţiile oricând, fără notificarea prealabilă a persoanelor care utilizează acest Site şi fără a putea fi ţinută responsabilă în vreun fel pentru modificările aduse. Accesând pagina Termenilorşi Condiţiilor puteţi citi întotdeauna cea mai recentă versiune a acestor prevederi, valabilă şi aplicabilă la momentul accesării.

Inregistrare pe site

Pentru a face o comanda pe www.petrecerea-burlacitelor.ro nu este nevoie sa va inregistrati inainte.Totusi pentru a realiza o comanda va fi nevoie sa ne oferiti cateva informatii obligatorii care trebuie sa fie reale si adevarate. Aceste informatii sunt: Numele si Prenumele, adresa pentru livrarea comenzii, numar de telefon corect si o adresa de email pentru primirea datelor despre comanda. Cum se face o comanda

Comanda se poate efectua printr-un mesaj trimis prin formularul de pe pagina de Contact.Va asteptam mesajele dumneavoastra pentru comenzi sau pentru orice alte intrebari.Ne luam angajamentul sa va raspundem in maxim 24 de ore in timpul saptamanii si 48 de ore in timpul weekendului.

Disponibilitatea produselor

Unul din consultantii nostri vava contacta telefonic pentru a va comunica statusul disponibilitatii produselor selectate de catre Dvs. Daca ati comandat un produs de pe site si nu mai este disponibil, va vom anunta telefonic cat mai repede.

Cum se realizeaza plata unei comenzi

Pentru a simplifica procesul, toate platile se vor efectua numerar la livrare a coletului. Pentru aceasta, se va adauga o taxa suplimentara pentru plata comenzii in ramburs la curier.

INFORMATII IMPORTANTE

Toate produsele sunt controlate pentru calitate si verificate pentru orice probleme sau defecte inainte sa fie trimise catre client. Desi incercam sa oferim o imagine cat mai fidela in ceea ce priveste culorile produselor, existenta unei game foarte variate de monitoare face posibil ca unele culori sa fie usor modificate fata de cele originale. De aceea garantarea faptului ca ceea ce afiseaza monitorul respecta 100% culoarea produsului in realitate nu poate fi facuta de petrecerea-burlacitelor.ro.

Daca se intampla sa primiti un produs care nu este in conditii perfecte va rugam sa ne contactati imediat!

butonsuna pus in index.php din tema